Ремонт бульвару Шевченка − встигнути до холодів

Ремонт бульвару Шевченка − встигнути до холодів

Ремонт двох черг бульвару Шевченка (від вул. Небесної Сотні до вул. Лазарєва) обіцяють на 100 % закінчити найближчим часом, а саме до кінця тижня. Принаймні таку обіцянку дав на понеділковій нараді у ЧВК начальник департаменту архітектури та містобудування Артур Савін. Йдеться про другий шар асфальту. Після цього, за його словами, залишиться відремонтувати тротуари та нанести дорожню розмітку, а ще будівельники муситимуть впорядкувати зелені насадження.

До речі, у верхньому шарі асфальтного покриття використовується суміш, виготовлена за німецькою технологією. Воно відрізняється високим вмістом щебеню щільних порід, може утворювати так званий кам’яний скелет. Суміш може протистояти деформаціям внаслідок навантаження та перепадів температури.

Днями розпочнеться ямковий ремонт вже на третій черзі бульвару. Після чого покладуть перший шар асфальтного покриття. За словами Артура Олександровича, роботи виконують навіть із випередженням графіку. Але по третій черзі, як зауважив Артур Савін, є питання щодо строків виконання робіт. А їх, зрозуміло потрібно пришвидшити до дощів та осінього похолодання.

У свою чергу заступник міського голови Геннадій Шевченко підкреслив, що виконання ремонтних робіт третьої черги контролюватимуть щоденно. Адже не можна «йти у зиму без нижнього шару». Такий, не кращий, варіант Черкаси вже пережили.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x