У Городищі байкери грали на гітарах і били в барабани

У Городищі байкери грали на гітарах і били в барабани

Майже 700 байкерів стали учасниками мотозльоту у Городищі. Зліт організував один із найколоритніших байкерів України Олександр Шендрик. Приїхали учасники з усіх куточків нашої країни, а також з Молдови, Білорусі та Польщі. Кожен учасник отримав спеціально виготовлений значок і наклейку. Місце проведення зльоту незмінне – парк колишнього цукрозаводу. Зібрання провели у формі мотовечірки під назвою «39,9 років». Це була своєрідна репетиція відзначення 40-ліття місцевого мотоклубу «Маніжа», яке гучно святкуватиметься наступного літа. Городищенський мотоклуб один із найстаріших в Україні.

У Городищі байкери грали на гітарах і били в барабани

У програмі зльоту було багато музики біля вогнища. А ватру розіклали таку потужну, що полум’я здіймалося на висоту 5-поверхового будинку! Виступав постійний гість городищенських зльотів лідер гурту «Вперше чую» Григорій Вагапов із Києва. Деякі байкери приїхали зі своїми гітарами та барабанами і влаштували імпровізований акустичний концерт. Провели конкурс на краще байкерське караоке. Була ретро-дискотека під улюблені пісні сімдесятих-вісімдесятих років. Для гостей було традиційне частування – смажений на багатті бичок і великий торт у вигляді синьо-жовтого прапора. На святі відзначили наймолодшу учасницю зльоту – Лізу Козюру, якій 8 років.

Більшість байкерів звичні до похідного життя. Тому весь парк заставили наметами, в яких і ночували. У рамках зльоту байкери колоною проїхали містом та здійснили подорож до Корсунь-Шевченківського, де відвідали військово-історичний музей.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x