У Каневі з професійним святом привітали підприємців

У Каневі з професійним святом привітали підприємців

Традиційно у першу неділю вересня своє професійне свято відзначають підприємці. Слова привітання та вдячності на честь енергійних й ініціативних людей, які зуміли організувати свою справу, лунали у залі засідань Канівського будинку рад напередодні свята, у п’ятницю, 1 вересня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби

Міський голова Ігор Ренькас, начальник міського відділу освіти Надія Голда, начальник Канівського міськрайонного центру зайнятості Надія Коломієць, голова Канівської спілки підприємців Володимир Коржов та інші прийшли подякувати канівським підприємцям за їхню роботу та вклад у розвиток міста.

– Ви – сміливі люди. Свого часу кожен з вас пішов на ризик і почав власну справу. Можливо, це був ящик бананів чи яблук на ринку… Але сьогодні ви – одні із поважних людей в місті. І завоювали ви цю повагу своєю працею, своїм розумом, – підкреслив міський голова. – Переконаний, влада і бізнес мають бути разом, адже тільки разом ми можемо створити умови для процвітання рідного міста.

Слова вдячності підприємцям висловила і начальник відділу освіти Н.Голда.
– Підприємець – це складна професія. Тут сподіватися можна тільки на себе. Треба бути витривалим, впертим і навіть хитрим. Ми, бюджетники, змушені до вас звертатися, бо держава на сьогодні, на жаль, не може 100-відсотково забезпечити освітню галузь. Утім, в Каневі немає підприємців, які не допомагають освіті, – наголосила Надія Голда та вручила подяки місцевим підприємцям.

Музичні подарунки винуватцям свята дарували Людмила Салтикова і Євгеній Литвин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x