У Черкасах на жінку напали двоє грабіжників

У Черкасах на жінку напали двоє грабіжників

На 27-річну черкащанку напали двоє чоловіків: побили і пограбували. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділу поліції вночі надійшло повідомлення по лінії 102 про те, що двоє невідомих напали на дівчину, побили її, відібрали планшет, мобільний телефон, золотий ланцюжок та втекли. Очевидцями події були дві дівчини, котрі надали першу допомогу потерпілій, викликали швидку та повідомили в поліцію.

Працівники поліції провели ряд слідчо-оперативних заходів та встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявилися двоє 35- та 43-річні жителі Черкас. Як з’ясувалося, чоловіки приїхали з Києва, де перебували на заробітках. Після вчиненого знову поїхали до столиці.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x