В УДПУ завітала делегація партнерського польського вишу

В УДПУ завітала делегація партнерського польського вишу

В Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини для інавгурації нового навчального року прибула делегація Державної вищої школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського з м. Лєшно. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Під час зустрічі ректора УДПУ Олександра Безлюдного із ректором польського партнерського навчального закладу, доктором габілітованим, професором Мачеєм Пєтшакомта проректором, доктором габілітованим, почесним професором УДПУ Александром Миколайчоком обговорено подальші кроки співпраці.

Польські колеги вкотре наголосили на пріоритетності співпраці з Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини. Розглянуто дальші дії у реалізації спільних проектів, взаємообмінів професорсько-викладацького складу, читання гостьових лекцій, участі у програмах академічної мобільності та проходження практики на базі партнерських навчальних закладів та спеціалізованих установ та організацій.

Приємно відзначити, що цьогоріч троє студентів УДПУ на запрошення ректора, професора Мачея Пєтшака розпочнуть семестрове навчання в Державній вищій школі професійної освіти імені Яна Амоса Коменського в м. Лєшно. Тож, новий навчальний рік обіцяє активізувати різні напрямки міжнародного співробітництва як для студентів, так і для викладачів УДПУ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x