Черкащанка ударила ножем свого співмешканця у нього на роботі

Черкащанка ударила ножем свого співмешканця у нього на роботі

Співробітники Черкаського відділу поліції затримали жінку за нанесення тілесних ушкоджень жителю району. Відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Від медиків реанімаційного відділення міської лікарні до поліції надійшло повідомлення про те, що госпіталізовано чоловіка з ножовим пораненням. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, з’ясувала, що 34-річний мешканець району отримав удар ножем від своєї співмешканки.

Під час спільного розпиття алкогольних напоїв на місці роботи чоловіка, у нього виник конфлікт з його 34-річною співмешканкою. Жінка взяла кухонний ніж та завдала ним удар ззаду.

Правоохоронці затримали жінку неподалік місця скоєння злочину. З місця події вилучено ніж та інші речові докази. Слідчими Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисницю затримано за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x