У жителя Черкаського району вилучили наркотики і гранату

У жителя Черкаського району вилучили наркотики і гранату

У Черкаському районі у домоволодінні правоохоронці виявили та вилучили гранату Ф–1 та наркотичні речовини. Відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Черкащини надійшла оперативна інформація про те, що в одному із сіл Черкаського району 48-річний чоловік вдома зберігає та збуває наркотичні речовини. Під час санкціонованого обшуку в його будинку виявили 40 грамів амфетаміну, 200 грамів марихуани, 60 таблеток трамадолу та знаряддя для вживання наркотичних засобів.

Крім того, на присадибній ділянці особи виявили 33 рослини коноплі. А під час обшуку гаражного приміщення у сейфі виявлено гранату Ф–1. Речові докази вилучені та направлені на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом Черкаський відділ поліції відкрив ряд кримінальних проваджень за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) статтею 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Процесуальне курівництво здійснюється Черкаською місцевою прокуратурою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x