На залізничній станції в Умані пограбували жінку

На залізничній станції в Умані пограбували жінку

Уманчанин на залізничній станції пограбував пасажирку потягу. Зловмисник зірвав з шиї потерпілої золотий ланцюжок та втік. Правоохоронці знайшли та затримали зловмисника. За вчинене йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася 62-річна жителька Христинівки з повідомленням про те, що її пограбували. Жінка розповіла, що на уманській залізничній станції у вагоні потяга до неї підійшов невідомий, зірвав з її шиї золотий ланцюжок та втік.

Потерпіла перебувала у вагоні не одна, свідком події була ще одна жінка. Вона разом з потерпілою надала чіткий опис нападника. Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний раніше судимий місцевий житель. Зловмисника відшукали в сусідньому районі та доставили у відділок поліції. Потерпіла, побачивши молодика, впізнала в ньому свого кривдника.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x