Черкаські рятувальники відвідали дитсадок і дві школи

Черкаські рятувальники відвідали дитсадок і дві школи

7 вересня в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності інспекторський склад Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітав до дитячого садочка «Супутник». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час зустрічі з малечею співробітники у цікавій та доступній формі пояснили дітворі основні правила безпеки, яких слід дотримуватися у повсякденному житті. Також рятувальники продемонстрували вихованцям та вихователям як користуватися вогнегасником та роздали інформаційні пам’ятки застережного характеру.

Цього ж дня фахівці Служби порятунку завітали на батьківські збори до загальноосвітніх шкіл №25 міста Черкаси та №1 села Руська Поляна. Під час бесіди з батьками співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій наголосили на необхідності виховання у своїх дітей навичок культури безпечної поведінки та постійного навчання правилам безпечної поведінки.

Вже наступного тижня співробітники Черкаського міськрайоного відділу із профілактичними бесідами завітають і до інших навчальних закладів міста та району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x