На території Корсуня-Шевченківського виявили 2 тисячі рослин коноплі

На території Корсуня-Шевченківського виявили 2 тисячі рослин коноплі

Понад дві тисячі рослин коноплі висотою понад два метри виявили працівники Корсунь-Шевченківського відділення поліції. Нарковмісні рослини знищено. Відібрані зразки направлено на проведення відповідних експертиз. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Увагу правоохоронців привернули стежки, які вели від засіяного кукурудзою поля через посадку до місцевих очисних споруд. Пройшовши стежкою, виявили посів нарковмісної рослини. Нарахували 2158 рослин коноплі, висота яких перевищувала два метри. Виявлені рослини спільно з працівниками комунальних служб знищили. Відібрані зразки вилучили та направили на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом слідчими Корсунь-Шевченківського відділення поліції Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x