Уманчанина з обрізом затримала поліція

Уманчанина з обрізом затримала поліція

Обріз гладкоствольної мисливської рушниці вилучено та направлено на проведення балістичної експертизи. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. \”Нова Доба\” про це дізналася в прес-службі ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів на території Черкаської області на автобусній зупинці в Уманському районі правоохоронці побачили чоловіка, який підозріло себе поводив. При особистому огляді чоловіка, працівники поліції виявили у нього обріз гладкоствольної мисливської рушниці. Про походження у нього вищевказаної зброї 47-річний чоловік пояснити не зміг.

Вказані речові докази вилучено та направлено на проведення балістичної експертизи. За цим фактом слідчим відділенням Уманського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x