Жителям Черкащини пропонують швидкі кредити без стосів паперу

Жителям Черкащини пропонують швидкі кредити без стосів паперу

Хоч раз у житті кожен стикався з ситуацією, коли гроші потрібні зараз і негайно, а слова персидського царя Дарія «зволікання – смерті подібне» стають пророчими. Саме в таких ситуаціях стане в нагоді нова послуга від ПриватБанку – «Швидкий кредит», оформлення якого займає не більше 15 хвилин.

Для отримання таких грошей потрібні лише банківська картка та мобільний телефон. Зарахування грошей відбувається на картку за вибором клієнта – картку для виплат чи Універсальну.

Швидкий кредит – це отримання бажаної суми коштів у онлайні режимі. Сума кредиту розбивається на строк у 10 місяців, а регулярний платіж на погашення кредиту списується щомісячно з картки. При цьому умови кредитування ідентичні умовам «Миттєвої розстрочки» – після оформлення «Швидкого кредиту» автоматично формується договір у Приват24 саме в розділі «Миттєва розстрочка», де клієнт може контролювати процес сплати позики.

Дізнатись, яку саме суму банк готовий швидко дати саме вам, досить просто. Сума «Швидкого» кредитування дорівнює сумі в рамках ліміту «Оплати частинами». А свій ліміт по «Оплаті частинами», що в цьому випадку є максимально доступною сумою кредиту, можна дізнатися просто відправивши SMS з текстом chast на номер 10060 або після заповнення онлайн-форми.

Перший платіж із «Швидкого кредиту» списується через 30 днів із часу його оформлення.

Додаткова зручність — можливість дострокового погашення кредиту без комісії, погашати який можна у Приват24, ТСО та додаток «Оплата частинами».
За подробицями та консультаціями звертайтесь у будь-яке відділення ПриватБанку (Ліц НБУ № 22 від 05.10.2011 р.). Чекаємо на вас! ®

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x