Черкаси можуть на кілька днів лишитися без гарячої води

Черкаси можуть на кілька днів лишитися без гарячої води

Через проведення гідравлічних випробувань у Черкасах можуть прийняти рішення відключити гарячу воду по всьому місту. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту ZMI.ck.ua.

Про це під час ранкової наради у мерії повідомив директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Микола Кушнір.

За його словами, нині триває четвертий етап гідровипробувань на третій магістралі, зокрема на вулицях Чорновола, Чайковського та Зелена. Окрім того, скоро гідровипробування почнуться на проспекті Хіміків, вулиці Смілянській та в Південно-Західному районі.

– Виникла затримка з ремонтом теплової мережі. На вулицях Симиренківська і Гетьмана Сагайдачного до кінця тижня, сподіваюсь, ремонтні роботи будуть звершені, і тоді буде можливість подати гарячу воду через вулицю Симиренківську. Зараз тривають переговори і тоді буде прийняте остаточне рішення, відключати чи ні. Ніхто не планував відключення, тому що не думали, що так буде довго проводитися заміна мережі у зв’язку з невчасною поставкою комплектуючих, – розповів Микола Кушнір.

Перший заступник міського голови Станіслав Овчаренко зазначив, що наразі шукають можливість, щоб не припиняти гаряче водопостачання по всьому місту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x