95-річчя відзначила шполянка

95-річчя відзначила шполянка

2 вересня 2017 року мудрий 95-й ювілейний день народження прилетів до ще однієї шполянки – жительки Лип’янки Віри Родіонівни Коваленко. Відзначила іменинниця це незабутнє свято тепло і радісно, в обіймах рідних і близьких людей. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Ювілярка прожила довге і нелегке життя. Роки пройшли в праці. Віра Родіонівна все життя трудилась у колгоспі. Зараз ювілярка живе з донькою і її родиною. Має світлу пам\’ять, може багато чого розповісти про босоноге дитинство, обпалену війною молодість, уквітчані працею роки зрілості.
І сьогодні, попри тяжкий життєвий багаж, Віра Родіонівна намагається радіти кожному Божому дню: побачить сонечко на небі – усміхається, почує щебет пташок – самій хочеться співати.

Привітати Віру Родіонівну з ювілеєм мудрості та багатого життєвого досвіду завітали до сімейного затишного гніздечка іменинниці голова Шполянської районної державної адміністрації Володимир Потапенко, голова районної ветеранської організації Володимир Пустовіт, сільський голова Лип’янки Сергій Іщенко. Гості вручили ювілярці запашні квіти, грошову допомогу та побажали бабусі міцного здоров’я, любові й турботи від рідних, спокійної і захищеної старості і, звичайно, дожити до ста літ і навіть далі!
Дякуючи за увагу та вітання, Віра Родіонівна, у свою чергу, побажала гостям усіляких гараздів та мирного неба над Батьківщиною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x