Смілянина, який підірвав банкомат, засудили до 9 років тюрми

Смілянина, який підірвав банкомат, засудили до 9 років тюрми

Вироком Черкаського районного суду до покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено жителям. Сміла, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 185 (замах на крадіжку в особливо великих розмірах), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Безробітний місцевий житель 1982 р.н. 7 липня цього року, біля приміщення магазину у м. Сміла, застосував вибухову речовину – тротил, повністю пошкодив банкомат одного з акціонерних банків, вмонтований в фасадну стіну вказаного магазину, але грошовими коштами, яких було більш ніж 400 тис. грн. не заволодів, оскільки сейф банкомату не відчинився.

Крім того, у зловмисника при собі, а також за місцем його проживання, виявили та вилучили дві шашки тротилу, які він незаконно придбав, носив та зберігав.

Вину обвинуваченого доведено в суді. На цей час вирок суду не вступив в законну силу та вивчається прокуратурою на предмет його законності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x