Визначено кращих літописців Черкащини 2017 року

8 вересня 2017 р. провів засідання Конкурсної комісії з присудження Черкаської обласної краєзнавчої премії імені Михайла Максимовича, на якій визначено цьогорічних лауреатів.
У результаті таємного голосування обласну краєзнавчу премію імені Михайла Максимовича за 2017 р. в номінації індивідуальна робота присуджено Чосу Володимиру Григоровичу за серію краєзнавчих робіт «Мліїв – село козацької слави. – Черкаси: видавець Чабаненко Ю. А., 2015. – 88 с.»; «Орловець – історія і люди. – Черкаси: видавець Чабаненко Ю.А., 2016. – 220 с.»; «Moї прекрасні земляки. – Черкаси: видавець Чабаненко Ю. А., 2016. – 202 с.»; «Петропавлівка: від минулого до сьогодення. – Черкаси: видавець Чабаненко Ю.А., 2016. – 112 с.» та вагомий особистий внесок у розвиток краєзнавства на Черкащині.

У номінації колективна робота лауреатом премії імені Михайла Максимовича за 2017 р. став авторський колектив у складі Людмили Скороход, Юлії Харченко, Лариси Гур’євої за працю «Сміливі зі Сміли. – Сміла, 2017. – 248 с.».
Хочу зазначити, що всі представлені цьогоріч на конкурс праці дослідників історії Черкащини достойні премії, що відображає позитивний стан краєзнавчого руху в нашій області.
Щиро вітаю цьогорічних лауреатів престижної краєзнавчої премії нашої області та бажаю подальших творчих успіхів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x