Житель Канівщини вирощував коноплю і зберігав марихуану

Житель Канівщини вирощував коноплю і зберігав марихуану

На Канівщині під час санкціонованого обшуку в будинку місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили 262 рослини висушеної коноплі та 11 пакунків, які були наповнені подрібненою сухою марихуаною. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працівники Канівського відділення поліції отримали оперативну інформацію про те, що 37-річний житель одного із сіл району вирощує коноплі. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. В рамках даного кримінального провадження правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем його проживання.

Під час перевірки присадибних ділянок, нарковмісних рослин не виявили, однак на горищі будинку поліцейські знайшли 262 рослини коноплі, які сушилися підвішені. Також у домоволодінні чоловіка поліцейські виявили 11 мішків та пакетів різного розміру, в яких була суха подрібнена марихуана. Речові докази правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом Канівським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. На даний час триває досудове розслідування. Після проведення експертиз буде вирішуватись питання щодо перекваліфікації кримінального правопорушення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x