Гвинтівку і наркотики знайшли вдома у жителя Тальнівщини

Гвинтівку і наркотики знайшли вдома у жителя Тальнівщини

На Тальнівщині поліцейські виявили у 48-річного чоловіка гвинтівку з набоями та наркотики. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Речові докази направлені на експертизи. Триває досудове розслідування. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Тальнівського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що 48-річний житель району причетний до незаконного зберігання зброї. В рамках відкритого кримінального провадження працівники поліції провели санкціонований обшук в домоволодінні чоловіка.

Під час обшуку в кімнаті поліцейські виявили одноствольну гвинтівку калібру 5,6 мм та 9 патронів до неї. Як з’ясувалося, чоловік зберігав зброю незаконно та без відповідних дозволів. Крім того, у помешканні підозрюваного поліцейські виявили 350 грамів подрібненої та висушеної коноплі, а також пристрій для її куріння. Речові докази вилучено та направлено для проведення відповідних експертиз.

На даний час Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x