Уманчанин пограбував пенсіонера

Уманчанин пограбував пенсіонера

Уманські поліцейські відшукали та затримали зухвалого грабіжника. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До працівників Уманського відділення поліції надійшло повідомлення про пограбування 91-річного пенсіонера. Прибувши на місце події правоохоронці поспілкувались з потерпілим та з’ясували, що вночі в будинок потерпілого проник невідомий молодик та погрожуючи почав вимагати гроші. Пенсіонер відразу не зрозумів що відбувається, адже має проблеми зі слухом. Зловмисника, ще більше це розлютило, тому він почав душити дідуся та завдав йому декілька ударів. Старенький витягнув із шафи свої збереження та віддав зловмиснику 2000 гривень. Грабіжнику цього було замало, тому він викрав ще й ветеранський піджак із нагрудними знаками.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали кривдника дідуся. Ним виявився 24-річний житель сусіднього села. Як з’ясувалося зловмисник тієї ночі випивав зі своїми друзями неподалік від помешкання потерпілого. Коли кошти на випивку закінчилися, вирішив навідався до дідуся. Награбовані кошти витратив на випивку, а піджак з медалями продати не встиг.
За цим фактом зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 186(Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x