У жителя Золотоноші вилучили гвинтівку та холодну зброю

У жителя Золотоноші вилучили гвинтівку та холодну зброю

Працівники поліції вилучили у 30-річного жителя міста Золотоноша гвинтівку та штик-ніж. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення профілактичних заходів, які мали на меті виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки на території Золотоніського району полісмени зупинили автомобіль під керуванням 30-річного жителя міста Золотоноша, який під час розмови поводив себе підозріло.

Під час огляду його автомобіля виявили та вилучили гвинтівку «Мосіна», калібру 7,62 мм та штик-ніж часів Другої світової війни. Вилучена зброя направлена для проведення відповідного експертного дослідження. На запитання правоохоронців, де взяв вказані речі, чоловік пояснити не зміг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x