На День міста Черкаси поринуть у світ легенд

На День міста Черкаси поринуть у світ легенд

Що ж, до Дня народження Черкас залишилося якихось два дні, велоквестери б\’ють копитцями об педалі, а гості свята планують свої розваги. Тож час, власне, про розваги святкування «Легенди міста на ЧЕ» і розповісти. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби громадської ініціативи «Місто на «Че»

Усе дійство на площі Богдана Хмельницького стартує о 10:00, коли учасники велоквесту отримають свої завдання і помандрують світ за очі, тобто, за маршрутом. Усі охочі взяти участь у пішохідному квесті мають змогу зробити це до 13:30. Його виконання потребує близько години, тож приходьте у будь-який час, отримуйте завдання – і вперед!

Об 11:00 на площі встановлюватимуть рекорд з перетягування тролейбуса і ми на деякий час передамо естафету святкувань їм. Але вже за годину, з 12:00 до 14:30, на вас чекають чарівні звуки гітари та саксофону під час виступів Олексія Хуторного та Володимир Шуляка. О 15:00 завершуємо квести та підраховуємо результати.

До всього, протягом усього заходу, з 10:00 до 16:00, буде діяти книжковий ярмарок від Книжкового маестро з останніми новинками від провідних українських видавництв до Львівського форуму видавців.

Приходьте родинами та великими компаніями, пізнавайте місто та його історію, розважайтеся та вітайте Черкаси зі святом – хай цей день буде незабутнім!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x