Команда юних інспекторів «Безпечного руху» у трійці найкращих загонів України

Команда юних інспекторів «Безпечного руху» у трійці найкращих загонів України

Днями на базі Одеського дитячого табору УДЦ «Молода гвардія» відбувся XXXXІ Всеукраїнський фінал змагань загонів юних інспекторів руху, який зібрав учасників із усієї України. Черкащину гідно представила команда «Безпечний рух» із Великобурімської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

Десять днів тривала насичена та цікава програма змагань. Великобурімські школярі з легкістю проходили етапи, брали участь у складних конкурсах, продемонструвавши дисципліну, злагодженість, глибокі знання правил дорожнього руху.
На етапі «Велоестафета» Олег Бондар, Вадим Печеряга, Євген Сидорук та Євген Волошин викликали захоплення не лише глядачів, а й суддів. Незмінний регулювальник Олег Уманець своїми знаннями і вміннями також зміг вразити членів журі.
Агітаційно-пропагандистський виступ команди не залишив нікого байдужим. Крім того, полонили глядачів співом Мирослава Валах та Каріна Черепанінець, а Євген Волошин — читанням репу.

У найвідповідальнішому етапі «Теоретичні знання ПДР» наші юірівці Олег Бондар, Євген Сидорук, Олег Уманець, Вадим Печеряга, Дмитро Сорока, Каріна Черепанінець були серед кращих. Бездоганно провели серцево-легеневу реанімацію потерпілому в ДТП Віка Безугла та Каріна Черепанінець, а знання теоретичних питань продемонстрували Інна Храпко та Олег Бондар. Максимальною кількістю балів оцінило журі захист плаката «Небезпечні речі, заборонені вашій малечі».

За результатами змагань наша команда отримала друге місце на Всеукраїнських змаганнях. 0,2 бала не вистачило до першого місця, яке Великобурімські юірівці обіцяють вибороти його в наступному році.
Успіхом юірівці завдячують своїм наставникам: керівнику гуртка «Юірівець» Валерію Бреусу, заступнику директора з виховної роботи Тамілі Стеблян, учителю музики Ларисі Шкіренко, учителю фізкультури Володимиру Карасенко.
Перемога на всеукраїнському конкурсі подарувала дітям радість відкриттів, перемог і досягнень, новий життєвий досвід.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x