Наркотики, пістолети і набої знайшли в квартирі черкасця

Наркотики, пістолети і набої знайшли в квартирі черкасця

Велику кількість набоїв різного калібру, два пістолети та наркотичні засоби правоохоронці вилучили під час санкціонованого обшуку у 35-річного жителя Черкас. Їх походження та мета зберігання будуть встановлювати слідчі. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативників Черкаського відділу поліції надійшла інформація про наявність у 35-річного місцевого жителя вогнепальної зброї та боєприпасів.Проведені оперативні заходи підтвердили достовірність інформації.

Отримавши ухвалу на обшук, поліцейські завітали за місцем проживання підозрюваного. В ході санкціонованого обшуку в тумбочках та під ліжком правоохоронці виявили 2 пістолети калібру 5,6 та 9 мм, один з яких був перероблений для стрільби бойовими набоями. Крім того, знайшли 31 патрон калібру 5,6 мм, 3 патрони до автомата Калашнікова, 5 патронів до пістолета ТТ, близько 100 грам пороху та пакунок марихуани.

Господар квартири підтвердив, що знайдені речі належать йому. За його словами, набої він знайшов, а зброю придбав, мету зберігання не пояснив.

Виявлені речові докази вилучені та направлені на дослідження. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x