Команда КВН ЧДТУ бере участь у фестивалі «Країна Веселого Народу»

Команда КВН ЧДТУ бере участь у  фестивалі «Країна Веселого Народу»

Цими днями, 13‒17 вересня, асоціація «КВН України» проводить у курортному містечку Затока, що на Одещині, XXVI Всеукраїнський фестиваль «Країна Веселого Народу», який вже став традиційним.

Цьогоріч команда КВН «Довідник Стеля» представляє Черкаський державний технологічний університет на вересневому святі гумору та дотепності. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Протягом фестивалю учасники КВН не тільки відпочиватимуть на базі відпочинку «Залив» у Лиманському районі, але й змагатимуться з винахідливості, кмітливості, умінні дарувати чудовий настрій та викликати посмішки і щирий сміх.
КВНівці повинні вразити та підкорити неупереджене журі майстерністю, талантом та, звичайно ж, гумором під час традиційних конкурсів: вітання та розминка, домашнє завдання та імпровізація, музичний конкурс.

Команда «Довідник Стеля» ретельно готувалася до відповідального змагання, підготувавши необхідні конкурсні задачі заздалегідь, зокрема веселу візитівку, домашнє завдання та 5 запитань для участі у Чемпіонаті розминки. А от завдання для імпровізаційного конкурсу команди отримують безпосередньо на фестивалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x