Секретар і депутати міської ради розповіли про будівництво на Митниці

Секретар і депутати міської ради розповіли про будівництво на Митниці

Державна архітектурна будівельна інспекція в Черкаській області скасувала містобудівні умови та обмеження для «ІБК “Будгарант”» та ПП «Шора». Про це секретар міської ради Олександр Радуцький проінформував журналістів. На прес-конференції також були присутні голова фракції Партії вільних демократів у міській раді Олександр Згіблов, член фракції ВО «Свобода» Максим Шило та голова депутатської групи «За громади» Руслан Зоря. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Олександр Радуцький повідомив, що направить відповідні документи у правоохоронні органи для подальшого розгляду та з’ясування усіх обставин надання зазначених містобудівних умов та обмежень посадовими особами Черкаської міської ради.

Максим Шило заявив, що їх політична сила готуватиме на сесію міської ради проект рішення щодо звільнення причетних до зазначених дій керівників та притягнення їх до відповідальності.

Руслан Зоря сказав, що ініціюватиме запит до виконавчих органів Черкаської міської ради щодо результатів розгляду судових справ. Зокрема, скільки позовів було відкликано, оскаржено та скільки виграних юристами Черкаської міської ради судових справ.

Натомість Олександр Згіблов вкотре проінформував, що їх фракція вже підготувала на сесію проект рішення щодо оголошення Міжнародного конкурсу з облаштування черкаської набережної.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x