Спортсмени з Черкащини – призери клубного чемпіонату світу з веслування «драконах»

Спортсмени з Черкащини – призери клубного чемпіонату світу з веслування «драконах»

Днями клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон» приймало мальовниче італійське місто Венеція. Участь у змаганнях від Черкащини брали досвідчені спортсмени Павло Кучер та Володимир Скицько, а також дебютантка міжнародних змагань у веслуванні на човнах «Дракон» Ольга Ковальова. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Павло Кучер змагався у складі одеського спортивного клубу «Хімік» та виборов п’ять нагород, з яких «золото» на 200-метрівці та «бронза» на 500 метрах у змішаних екіпажах, дві «бронзові» нагороди у відкритому класі на дистанціях 200 та 500 метрів та «срібло» на дистанції 2000 метрів.

Спортсмени з Черкащини – призери клубного чемпіонату світу з веслування «драконах»

Володимир Скицько, вже не перший рік виступає за СК «Динамо» міста Дніпро. Спортсмен здобув чотири «золоті» та одну «бронзову» нагороди.

Ольга Ковальова уперше змагалась на міжнародних змаганнях з веслування на човнах «Дракон», проте у морському багатоборстві має великий досвід участі у таких змаганнях. Ольга виступала за спортивний клуб міста Києва «Мала Флотилія» та має наступні здобутки: друге місце у змішаному класі Д-20 на дистанціях 500 та 2000 метрів, перші місця у змішаному класі, човні типу Д-10 на 500 – метрівці та на 200 метрах у човні Д-20.

Загалом спортсмени Черкащини здобули 14 нагород клубного чемпіонату світу з веслування на човнах «Дракон».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x