Справу керівника КП «Аеропорт Черкаси», яку звинувачують у корупції, передали до суду

Справу керівника КП «Аеропорт Черкаси», яку звинувачують у корупції, передали до суду

Прокуратура Черкаської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно виконувача обов’язків директора КП «Аеропорт Черкаси» Черкаської обласної ради та її спільника, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368 та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачені упродовж червня поточного року вимагали неправомірну вигоду в сумі 70 тисяч гривень та отримали першу частину хабара в сумі 50 тисяч гривень від директора одного з товариств міста за підготовку пакету документів і подальше підписання договору оренди приміщення та земельної ділянки, яка перебуває на балансі КП «Аеропорт Черкаси».

Справу керівника КП «Аеропорт Черкаси», яку звинувачують у корупції, передали до суду

Нагадаємо, вказану службову особу та її пособника 16.06.2017 на гарячому затримали працівники прокуратури Черкаської області, Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x