У жителя Черкаського району вилучили боєприпаси

У жителя Черкаського району вилучили боєприпаси

58-річний житель одного із сіл Черкаського району зберігав незареєстровані боєприпаси. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та встановлюється походження набоїв. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Поліцейські Черкаського відділення перевірили власників зброї Черкаського району. В одному із сіл у 58-річного власника рушниці виявили 12 набоїв до нарізної зброї. Надати будь які пояснення правоохоронцям чоловік відмовився.

Речові докази направлено на дослідження. За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція даної статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Правоохоронці нагадують, що при добровільній здачі зброї та боєприпасів до поліції, особа, що їх принесла, звільняється від кримінальної відповідальності. Якщо Ви володієте будь-якою інформацією щодо фактів незаконного поводження зі зброєю, повідомте, будь ласка, про це поліцію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x