Уманські студенти-важкоатлети привезли нагороди з Одещини

Уманські студенти-важкоатлети привезли нагороди з Одещини

Спортсмени Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Василь Кабак та Сергій Ільченко взяли участь у відкритому турнірі з багатоповторного жиму BALTA IRONMUTANTS, який приймало місто Балта Одеської області. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Старт нового сезону для спортсменів виявився успішним. Вони боролися за перемогу із сильними учасниками турніру з Києва, Кам’янець-Подільського, Умані, Вінниці, Одеси та Балти. Свої сили перед чемпіонатом України приїхали перевірити багато кваліфікованих спортсменів — кандидатів у майстри спорту, майстрів спорту, майстрів спорту міжнародного класу та рекордсменів України.

Продемонструвавши чудову техніку та показавши гарний результат, студент факультету фізичного виховання Василь Кабак виборов І місце у номінації штанги 55 кг. Своїм виступом він підтвердив звання кандидата у майстри спорту України.

У найважчій номінації (штанги 100 кг) із результатом 54 повторення І місце посів майстер спорту міжнародного класу викладач кафедри спортивних дисциплін Сергій Ільченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x