До Дня міста в Черкасах встановили видовищний рекорд

До Дня міста в Черкасах встановили видовищний рекорд

Сьогодні в Черкасах з нагоди Дня міста встановили новий рекорд Украïни з перетягування тролейбусiв. Таке унікальне силове дійство відбувалось на бульварі Шевченка поблизу площі Б. Хмельницького. Троє атлетів – відомий український спортсмен, заслужений майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Віктор Юрченко з Черкас, неодноразовий чемпіон світу Олександр Пеканов з Чернігова та Олександр Лашин з Маріуполя протягнули чотири тролейбуси загальною вагою 75,6 тонн на відстань 36 м за 44 секунди. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

До Дня міста в Черкасах встановили видовищний рекорд

Представник Книги рекордів України Юрій Підчибій підтвердив встановлення рекорду України, а також вручив атлетам відзнаки та подякував міській владі Черкас та особисто міському голові Анатолію Бондаренку за організацію такого масштабного спортивного заходу.

Анатолій Бондаренко привітав усіх жителів Черкас і гостей нашого місті зі святом та подякував спортсменам за встановлений рекорд.

– Черкаси – це українське місто. Тут живуть патріоти України. Наше місто розвивається, росте і ми продовжуватимемо працювати й надалі, аби в Черкасах були комфортні умови для життя для усіх наших жителів. Щоб тут народжувалось і підростало нове покоління українців. А ми робитимемо все, аби усі черкаські діти мали гарну освіту та умови для розвитку. Адже можна звести будинок, побудувати дороги, відремонтувати тротуари, але якщо не вкладати зусилля і кошти в освіту та виховання підростаючого покоління – то все марно. Адже діти – це наше майбутнє, – наголосив Анатолій Васильович.

Також на площі Б. Хмельницького відбулись показові виступи із силових вправ та перетягування маршрутки з пасажирами за участю атлетів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x