Жінка в уманчанина вкрала телевізор

Жінка в уманчанина вкрала телевізор

Жінка з гаражного приміщення товариша викрала телевізор, який у подальшому збула до ломбарду. Крадійку відшукали та доставили до поліції для дачі показів. Сума завданих збитків становить 1500 гривень. Речові докази вилучено, відкрито кримінальне провадження. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Уманського відділу поліції звернувся 47-річний місцевий житель. Заявник повідомив, що з його гаража викрадено телевізор. Також він додав, що в крадіжці підозрює свою знайому, якій дав ключа від вказаного гаража у тимчасове користування. Проведеними заходами правоохоронці відшукали жінку на одній із вулиць міста та доставили до відділу поліції. 28-річна раніше судима уманчанка не стала заперечувати своєї провини. Розповіла, що маючи у користуванні ключ від гаражного приміщення свого товариша викрала звідти телевізор, який в подальшому збула до ломбарду.

Речові докази вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x