Ветерани черкаського футболу грали проти черкаських чиновників

Ветерани черкаського футболу грали проти черкаських чиновників

На полі стадіону «Центральний» команда ветеранів футболу у безкомпромісному поєдинку зіграла в нічию із представниками Черкаської міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту Zmi.ck.ua.

У стартовому складі чиновників вийшли заступник міського голови Ігор Коломоєць, депутат Черкаської міської ради Олексій Мельник (що до недавнього часу працював заступником директора КП «Дирекція парків») та екс-начальник управління молоді та спорту Сергій Воронов.

Коментував зустріч директор КП «Центральний стадіон» Юрій Гончаров.

А от міський голова, більшість його заступників та секретар міськради проігнорували матч, хоча минулоріч активно у ньому брали участь.

Зауважимо, що учасники обох команд відіграли два тайми по 30 хвилин. Тому далеко не всім представникам із команд було просто відбігати таку кількість часу.

Гра виявилася результативною та видовищною. Більшість ігрового часу гру вела команда черкаських футболістів, однак під кінець зустрічі представники міськради не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед.

Однак останнє слово у матчі залишилося саме за збірною футболістів. У підсумку арбітр зустрічі зафіксував бойову нічию – 4:4.

Минулоріч перемогла команда футболістів із рахунком 6:5.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x