Корсунчанка обікрала свого товариша

Корсунчанка обікрала свого товариша

Під час банкету гостя викрала телефон господаря помешкання. Правоохоронці встановили та затримали крадія. До Корсунь-Шевченківского райвідділу міліції звернувся 31-річний місцевий житель із заявою про крадіжку. Потерпілий розповів, що на передодні запросив у гості знайомих. Чоловік накрив стіл, не обійшлося без оковитої. Коли всі розійшлися господар виявив, що його телефон зник.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Працівники міліції взялися до справи. У першу чергу було опитано гостей чоловіка, але всі заперечували свою причетність до скоєння крадіжки. Проте при спілкуванні з 45-річною жінкою, яка також була присутня на банкеті, оперативники помітили, що остання нервує та плутається в показах. Жінку запросили до райвідділу для отримання додаткових свідчень. Розуміючи, що ввести слідчих в оману їй не вдасться, у всьому зізналася. Вона розповіла, що коли гуляння були в розпалі, побачила телефон, який лежав на тумбочці. Непомітно поклала його в кишеню та пішла геть. Викрадене вирішила залишити собі в користування.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення жінці загрожує покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x