У Черкаському районі оголосили надзвичайну ситуацію через пожежу на торфовищі

У Черкаському районі оголосили надзвичайну ситуацію через пожежу на торфовищі

У неділю, 17 вересня, терміново зібрали районну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та здійснили робочий виїзд до смт. Ірдинь за участю заступника голови Черкаської райдержадміністрації Петра Коренюка, начальника відділу цивільного захисту населення, оборони і мобілізаційної режимно-секретної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації Ігоря Троценка, керівництва Черкаського міськрайонного відділу ДСНС, очільників селища й Білозірської об’єднаної територіальної громади, керівництва державного підприємства «Черкаситорф». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.
На сьогодні гостро стоїть проблема подачі води до місця горіння, а також увімкнення електроенергії для відновлення роботи насосів та наповнення карточних каналів.

Крім того, вирішується питання про забезпечення харчування бригади вогнеборців, залучаються додаткові технічні засоби.
У понеділок, 18 вересня комісією з ТЕБ та НС оголосили надзвичайну ситуацію. Тож Черкаська райдержадміністрація наполегливо закликає мисливців, рибалок і туристів, що відпочивають на лісових чи прибережних територіях, до обережного поводження з вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x