Канівчанин зберігав удома гранату, пістолети й наркотики

Канівчанин зберігав удома гранату, пістолети й наркотики

У зловмисника виявили гранату, два пістолети з набоями та велику кількість наркотиків. Походження та мета зберігання виявленого буде встановлена в процесі досудового розслідування в рамках відкритих кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників Управління карного розшуку надійшла оперативна інформація про те, що один із жителів міста Канів зберігає в своєму домоволодінні зброю. Інформація підтвердилася. Під час санкціонованого обшуку в квартирі 47-річного підозрюваного поліцейські виявили гранату Ф-1 із запалом, два пістолети, 16 набоїв до них та 12 патронів калібру 7,62 мм.

Канівчанин зберігав удома гранату, пістолети й наркотики

Крім того, в гаражі чоловіка поліцейські виявили близько 3 кілограмів подрібненої та висушеної коноплі, 2 мішки зі стеблами висушеної коноплі, ампули з димедролом та трамадолом і пристрої для куріння марихуани. Зі слів підозрюваного, наркотики він зберігав для власного вживання, щодо зброї від будь-яких пояснень відмовляється.

Виявлені речові докази вилучені та направлені на дослідження. За даним фатом відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Триває досудоверозслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x