Держслужбовці Лисянщини вибороли перемогу в обласній спартакіаді

Держслужбовці Лисянщини вибороли перемогу в обласній спартакіаді

16 вересня 2017 року на центральному стадіоні м. Черкаси проведено щорічні фінальні змагання обласної спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, у якій узяли участь 17 команд. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській облраді.

Після проходження урочистим маршем, команди вишикувалися перед головною трибуною. Учасників спортивних стартів привітали заступник голови обласної організації профспілки працівників держустанов Василь Олійник та заслужений працівник фізичної культури і спорту України, голова обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Юрій Мрачковський. Останній також оголосив склад суддівської бригади, повідомив про місце проведення змагань з окремих видів та, користуючись нагодою, вручив Подяку Національного олімпійського комітету України черкащанину Олександру Лису, який у складі збірної України з волейболу став чемпіоном «Маккабіади», що проводилася у Франції.

Традиційно команди змагалися у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шашки та шахи.

Найбільш цікавими і захоплюючими, як завжди, стали змагання з волейболу та міні-футболу.

Змагання серед волейболістів тривало найдовше. Разом із тим, волейболісти, які представляли команду Черкаської міської ради, були сильнішими своїх суперників і відповідно заслужено стали чемпіонами. Друге і третє місце посіли команди Драбівського і Кам’янського району відповідно.

Для визначення переможця з міні-футболу суперники у фіналі зіграли матчі між собою. У першому поєдинку лисяни і золотонісці розійшлися, зігравши внічию. Потім команда з лівобережжя здолала юристів з рахунком 4:1. У фінальному поєдинку зустрілись команди службовців Лисянського району та Головного управління юстиції в Черкаській області (Державна виконавча служба).

Матч видався результативним і, по-справжньому, видовищним, подарував вболівальникам багато емоцій. Лисянські службовці гарно оборонялися, їхній воротар «витягував» неймовірні удари. І в атаці вони були набагато влучнішими. Отож, рахунок 7:1 та краща різниця забитих і пропущених м’ячів вивела їх на перше місце.

За команду футболістів Лисянщини виступав голова обласної ради Олександр Вельбівець. Він провів на полі всі матчі та відзначився не лише результативними передачами, але і кількома забитими м’ячами у ворота суперників.

У підсумку, у загальнокомандному заліку найбільше очок здобула команда Лисянського району. Другу і третю сходинку вибороли службовці Золотоніського і Кам’янського районів.

За підсумками проведених змагань буде сформовано обласну команду держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування, які 7 жовтня візьмуть участь у міжгалузевій спартакіаді профспілок Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x