Черкаські фехтувальники повернулись з чемпіонату України

Черкаські фехтувальники повернулись з чемпіонату України

Чемпіонат України з фехтування на шаблях 13-14 вересня приймав Миколаїв. Честь Черкащини захищали одинадцять вихованців Людмили Шкалікової: Роман Куксенко, Олександр Кумпанський, Антон Лифар, Юрій Письменний, Валентин Внуков, Владислав Бурмістров, Станіслав Закутній, Валерія Гнідашева, Аліна Псюрніченко, Альона Ткаченко та Ірина Ходирева. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

У перший змагальний день розпочалась напружена боротьба, у якій нашим юнакам вдалось здивувати учасників та суддів змагань, адже їм вдалось потрапити до вісімки найсильніших.

На жаль, до четвірки вдалося пройти лише Роману Куксенку, поступившись представнику Миколаєва Євгену Тріфанову, який і посів третю сходинку чемпіонату.

Серед дівчат успішно виступила Аліна Псюріченко, яка впевнено пройшла груповий тур і посіла 7 сходинку, але вже у турі прямого вибування не змогла подолати майбутню чемпіонку України з Києва Писаренко Олену та зайняла всього лише 11 сходинку.

Лідер черкаського жіночого фехтування Валерія Гнідашева отримала травму руки у груповому турі та не змогла боротися за медалі.

Наступного змагального дня (14 вересня) відбулися змагання командної першості. Спортсмени Черкащини упевнено відстоювали свої позиції, проте залишились за крок до входження на п’єдестал пошани та посіли четверту позицію.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x