Житель Чорнобаївського району обікрав підприємство

Житель Чорнобаївського району обікрав підприємство

53-річний селянин викрав 6 мішків комбікорму, щоб продати їх. Його викрито та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції надійшло повідомлення від керівництва одного із товариств району про крадіжку 6 мішків комбікорму. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Свідки бачили, як з території підприємства виходив чоловік із мішком. Ним виявився 53-річний місцевий житель, який там працює. Його відвідали за місцем проживання та запросили до поліції. В розмові з поліцейськими він зізнався у вчиненому та розповів, що викрадене продав, а кошти витратив на власні потреби.

За даним фактом Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x