Голова ОДА представив керівника Уманщини

Голова ОДА представив керівника Уманщини

Першочергові завдання отримав від обласного очільника новий керівник Уманської РДА. Сьогодні Юрій Ткаченко представив новопризначенця колективу адміністрації і представникам активу району. Уманську РДА, відповідно до розпорядження Президента України, очолив Євгеній Данченко. Він переміг у конкурсі на цю посаду. Як зауважив голова Черкаської ОДА, новий керівник має активно впроваджувати в районі як загальнодержавні, так і локальні реформи. Зокрема, активізувати об’єднавчі процеси. Бо натепер у районі створена лише одна об’єднана територіальна громада. Перші вибори там відбудуться 29 жовтня. Про це «Нова Доба» в прес-службі Черкаської ОДА.

– Розвиток неможливий без інвестицій, – наголосив Юрій Ткаченко. – А тому робота з інвесторами має бути у пріоритеті в керівника району. Окрім того, наразі від Уманщини не зареєстровано жодного проекту на он-лайн платформі Державного фонду регіонального розвитку України для участі в конкурсному відборі для фінансування у 2018 році. І це теж завдання нового очільника району. Як і робота з наповнення бюджету та фінансування проектів у сфері освіти та медицини. На рівні області ми ухвалили низку розвиткових програм, досі в районі зволікали з їхньою реалізацією. Також новий очільник Уманщини має налагодити конструктивну взаємодію між адміністрацією та депутатським корпусом. Жителі мають бачити конкретні результати від дій влади. Зі свого боку ми будемо підтримувати всі продуктивні ініціативи.
Додамо, що Євгеній Данченко призначений головою Уманської РДА зі строком випробування на три місяці й оплатою праці, відповідно до законодавства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x