У Черкасах відбудеться третя спеціальна гаряча лінія для роботодавців і працівників

У Черкасах відбудеться третя спеціальна гаряча лінія для роботодавців і працівників

Радимо всім зацікавленим черкащанам взяти участь у спеціальній гарячій лінії для роботодавців і працівників, яка відбудеться 21 вересня 2017 року у прес-центрі «Нової Доби».
Початок – об 11:00 год.
Номер телефону гарячої лінії 54-20-86 (0472)
Питання для висвітлення приймаються на адресу ДФС ck.zmi@sfs.gov.ua та адресу «Нової Доби» gazeta@novadoba.com.ua

Вчергове управління Держпраці у Черкаській області, Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та головне управління ДФС в області проводять спільний роз’яснювальний захід. Уже надійшло (і спікери підготували на них відповіді) понад півсотні запитань про нарахування пенсій, справляння єдиного внеску – 2017 різними категоріями платників, про проведення інспекційних відвідувань Держпраці.
Попри численні роз’яснення ТОП-питаннями з тих, що надходять залишаються: як правильно оформити працівника на роботу, як повідомити про це ДФС, як виправити помилку і яка відповідальність за невиконання даної норми, а також які документи зобов’язаний вести (і пред’являти для перевірки) підприємець, який використовує найману працю.

Спікер від Держпраці – заступник начальника управління Держпраці у Черкаській області Марина Вікторівна Жаркова
Спікер від Пенсійного фонду – заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Олександр Петрович Супряга.
Спікери від ДФС – фахівці відділу комунікацій головного управління ДФС у Черкаській області.
Телефонуйте і дізнавайтесь як правильно прийняти на роботу та які особливості звільнення працівників, як нараховувати зарплату працівникам і розрахувати правильно податки (на прикладах); як вирахувати пенсійний стаж і на яку пенсію може розраховувати підприємець, який повсякчас звітував про відсутність доходів, а також які наслідки незадекларованої праці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x