Міжнародний день студентського спорту відзначили флешмобом із віджимання

Міжнародний день студентського спорту відзначили флешмобом із віджимання

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького приєднався до всеукраїнського флешмобу, присвяченого Міжнародному дню студентського спорту.

Близько 200 студентів з усіх інститутів та факультетів зібралися на флешмоб із віджимання. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.
Провели флешмоб начальник Черкаського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Антоніна Саприкіна, голова спортивного клубу ЧНУ «Богдан» Володимир Хіміч і старший викладач ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Ярослав Олексієнко.

Антоніна Саприкіна привітала учасників флешмобу від імені Міністра освіти і науки Лілії Гриневич та розповіла про День студентського спорту.
Це свято було започатковане Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативи Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).
Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Спортивна студентська спілка України підтримали ініціативу відзначення Міжнародного дня студентського спорту та підготували спортивні заходи по всій країні. Вони проходять 20 вересня в усіх навчальних закладах незалежно від підпорядкування. Студенти України, починаючи від Троїцької площі в столиці і закінчуючи її найвіддаленішими куточками, опівдні вийшли на флешмоб. У ЧНУ віджималися на Університетській площі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x