Житель Тального украв телефон у товариша по чарці

Житель Тального украв телефон у товариша по чарці

З будинку потерпілого крадій викрав мобільний телефон, який згодом продав. Правоохоронці підозрюваного відшукали та доставили до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Тальнівського відділення поліції звернувся 52-річний місцевий житель. Заявник розповів, що з його будинку вкрали мобільний телефон, також він додав, що увечері до нього приходив товариш, з яким вони пили горілку і саме після його візиту вранці, він виявив відсутність мобільного.

Правоохоронці опитали місцевих жителів та від випадкових свідків дізнались, що один із жителів району продав телефон, про який розпитували правоохоронці. Отримавши опис підозрюваного, поліцейські відшукали підозрюваного – ним виявився 36-річний житель одного із сіл району. Чоловік не став заперечувати своєї провини та пояснив, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x