В Умані вибухнув невідомий предмет, постраждав хлопчик

В Умані вибухнув невідомий предмет, постраждав хлопчик

Вибух стався сьогодні вночі. Внаслідок вибуху постраждав підліток, він отримав поріз руки. Особовий склад поліції піднято по тривозі. На місце події за наказом Голови Національної поліції виїхали перший заступник глави НПУ В’ячеслав Аброськін і заступник глави відомства Олександр Фацевич. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Сьогодні, 21 вересня, близько 6 ранку до Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в гаражах неподалік від місця масового перебування паломників-хасидів стався вибух невідомого предмета. Особовий склад поліції підняли по тривозі.

В Умані вибухнув невідомий предмет, постраждав хлопчик

Під час виїзду на місце події поліцейські з’ясували, що від вибуху невідомого предмета пошкоджено дах одного з гаражів. Крім того, зазнав ушкоджень 13-річний підліток, громадянин Ізраїлю. У хлопчика поріз лівої кисті. Підлітку надано медичну допомогу на місці.

До Умані за наказом Голови Національної поліції України виїхали перший заступник глави НПУ В’ячеслав Аброськін і заступник глави відомства Олександр Фацевич.

На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Обставини вибуху та причетні до вибуху особи встановлюються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x