У Черкасах відбулися два турніри з кікбоксингу WAKO

У Черкасах відбулися два турніри з кікбоксингу WAKO

Насиченим видався минулий уїк-енд в черкаському СК «Манеж». Одночасно два турніри пройшли в період з 14 по 17 вересня 2017 року – це Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих у трьох розділах (кік-лайт, лоу-кік, лайт-контакт) і Відкритий всеукраїнський турнір серед дітей та молоді ім. Б. Хмельницького. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Федерації кікбоксингу WAKO України.

На урочистому відкритті з вітальним словом до учасників звернулися президент Федерації кікбоксингу WAKO Ольга Павленко, віце-президент Черкаської обласної федерації кікбоксингу Василь Патрус і начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.

Загалом участь у змаганнях взяли майже 300 учасників з 19 регіонів країни, з яких понад 100 дорослих спортсменів сперечалися за нагороди національної першості.

У лайт-контакті чемпіонами 2017 року стали Євген Мінаєв (63 кг), Вадим Кучеренко (69 кг), Денис Іщенко (74 кг), Ілля Вознюк (79 кг), Данило Демчишин (84 кг), Артем Бєлов (89 кг), Іван Грищук (94 кг), Іван Ткаченко (+94 кг); Юлія Корощенко (70 кг).

На першу сходинку в кік-лайт піднялися Євген Мінаєв (63 кг), Володимир Демчук (69 кг), Самір Мехбалієв (74 кг), Ілля Вознюк (79 кг), Євген Ткаченко (84 кг), Андрій Бадьора (94 кг), Сергій Гребенкін (+94 кг); Юлія Корощенко (70 кг).

Кращими в чоловічому лоу-кік відтепер є Аббас Алієв (57 кг), Віталій Мануйленко (60 кг), Ілля Ткачук (63,5 кг), Валентин Озеров (67 кг), Павло Кондратов (71 кг), Валентин Колибенко (75 кг), Олексій Бутенко (81 кг), Юрій Зубчук (86 кг), Роман Щербатюк (91 кг), Роман Головатюк (+91 кг). У дівчат в цьому розділі перемогу святкували Анжела Мовчан (52 кг), Антоніна Осецька (56 кг), Наталія Мартюхіна (60 кг), Божена Мальцева (65 кг), Уляна Міщенко (70 кг).

Що ж до клубного заліку, то і в дорослих, і серед юніорів найрезультативнішим клубом став ДЮСШ «ХЗТД» (Харківська область). Тому не дивно, що саме Харківщина перемогла й в заліку регіонів: спортсмени цієї області здобули на обох турнірах 46 медалей різного гатунку. Другою командою ЧУ став черкаський «Вулкан», а в юнаків – одеський КЕМПО. В розрізі областей, віце-чемпіонами є Донецька (дорослі) та Черкаська (юніори) області. Трійку команд за кількістю нагород замкнула прикарпатська ДЮСШ №1 – це в рамках кожної спортивної події. А ось по регіонах третіми стали кікбоксери Черкащини (дорослі) та Одещини (юніори).

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x