У канівських школах подорожчало харчування

У канівських школах подорожчало харчування

Вартість харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій у загальноосвітніх навчальних закладах м. Канів зросте на 2 грн. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні виконавчого комітету Канівської міської ради у середу, 20 вересня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Відтепер вартість харчування одного діто-дня для пільгових категорій, що оплачується з міського бюджету, становитиме 17 грн.

Оплату харчування для учнів 1-4 класів частково здійснюватиметься за рахунок місцевого бюджету (в розмірі 12 грн. за один діто-день) та рахунок батьків (5 грн. за 1 діто-день).

Як пояснила начальник відділу освіти Надія Голда, збільшення вартості витрат на харчування дітей зумовлене стрімким здорожчанням продуктів харчування тощо.

– Ми вважаємо, що краще підняти трішки ціну, і діти матимуть достойний обід, аніж знову повертатися до супів, які як правило, діти їсти відмовляються, – сказала Н. Голда.

Разом з тим, керівник відділу освіти зауважила, що в порівнянні з іншими містами обласного значення в Каневі вартість харчування дітей у навчальних закладах досі найнижча.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x