Житель Катеринопільщини обікрав свого односельця

Житель Катеринопільщини обікрав свого односельця

На Катеринопільщині зловмисник обікрав свого односельця. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Проводиться перевірка на причетність чоловіка до інших аналогічних злочинів на території села. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Катеринопільського відділення поліції звернувся 43-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що з його нежилого будинку викрали металеві вироби та речі домашнього вжитку.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 26-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, крадій вночі збив навісний замок з дверей будинку та зайшов у приміщення, звідки виніс металеві вироби, килими з подушками. Металеві предмети молодик здав на металоприймальник, іншу частину краденого майна продав своїм знайомим. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до інших аналогічних злочинів, що трапились у цьому селі.

За даним фактом Катеринопільським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x