Держслужбовці Черкащини навчалися управлінню персоналом

Держслужбовці Черкащини навчалися управлінню персоналом

Розвиток України як сучасної європейської держави посилює вимоги до результативності діяльності державної служби та вимагає впровадження цілісної та ефективної системи управління персоналом в органах виконавчої влади, повідомляють у обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

В Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся короткостроковий тематичний семінар для спеціалістів служб управління персоналом райдержадміністрацій, структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

Програма семінару була розроблена із урахуванням основних завдань, що стоять перед службами управління персоналом, а саме: реалізація державної політики у сфері державної служби та з питань кадрової роботи; добору осіб, здатних професійно виконувати посадові обов’язки державних службовців; прогнозування розвитку персоналу, заохочення до службової кар’єри; забезпечення службової дисципліни; документальне оформлення проходження державної служби та трудових відносин.

Модулі фахового спрямування реалізовували фахівці відділу з питань управління персоналом апарату обласної державної адміністрації, які обговорили зі слухачами семінару питання кадрового діловодства; конкурсного відбору на посади державної служби; вступ на державну службу, її проходження та звільнення з посад державної служби; дисциплінарної відповідальності; оцінювання службової діяльності державного службовця; ведення військового обліку в державному органі, окремі питання антикорупційного законодавства тощо.

Крім фахових питань спеціалісти служб управління персоналом взяли участь у тренінгу з основ ефективної комунікації та практичному занятті з українського ділового мовлення.

За підсумками навчання слухачі пройшли комплексний вихідний тест і отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Семінар сприятиме впровадженню ефективної системи управління персоналом на державній службі та подальшому здійсненню заходів, спрямованих на модернізацію державного управління на основі демократичних принципів урядування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x