До Черкас приїхав Міхеіл Саакашвілі

До Черкас приїхав Міхеіл Саакашвілі

Сьогодні до Черкас приїхав лідер Руху Нових Сил Михеіл Саакашвілі. Це не перший візит до обласних центрів, напередодні Саакашвілі був у Запоріжжі.
Перед виступом політика на Соборній площі до черкащан звернувся міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, зазначивши, що черкащанам буде доречно поспілкуватися з Михеіла Саакашвілі. Крім того, мер заявив, що тут політикові готові надати житло. Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

До Черкас приїхав Міхеіл Саакашвілі

Під час свого виступу Саакашвілі подякував черкащанам, які були на кордоні, коли він повертався до України. Зокрема, він говорить, що тоді українці не лише його підтримували, а й виступили проти несправедливості в державі.
− Чому я повернувся, бо я − громадянин України й повертався до свого дому, − зазначив Міхеіл Саакашвілі. − 17 жовтня за ініціативою громадських організацій у Києві мають зібратися люди з конкретними вимогами. По-перше, створити антикорупційні суди. Те, що я побачив сьогодні в українському суді, – це ганьба і жах. По-друге, відміна недоторканості депутатів зараз і ухвалення закону про імпічмент Президента. І третя вимога − відкриті виборчі списки. Це три головні вимоги. Окрім цього нам потрібні ще вимоги, тому ми це вирішуватимемо в Києві. Усі основні питання мають вирішуватися референдумом. Наприклад, зараз депутати мають голосувати за пенсійну реформу, а не хочуть вони запитати в українців, якою вона має бути. Якщо ми зараз не подолаємо нинішню владу, то вони нас доб’ють і доб’ють країну. Отож, якщо вони приймуть наші вимоги 17 жовтня, хай залишаються ще два роки, якщо ж вони їх не приймуть, треба організувати дострокові вибори.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x