У Черкасах правоохоронці припинили незаконну діяльність мережі газозаправок

У Черкасах правоохоронці припинили незаконну діяльність мережі газозаправок

У п’ятницю, 22 вересня, прокуратура Черкаської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Головного управління Національної поліції в Черкаській області припинила незаконну діяльність мережі автозаправочних станцій на території м. Черкаси Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Станції здійснювали реалізацію скрапленого газу без відповідних дозвільних документів.

У Черкасах правоохоронці припинили незаконну діяльність мережі газозаправок

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили документацію, що підтверджує реалізацію скрапленого газу, гроші в сумі понад 87 тис. грн. та газозаправочне обладнання.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні тривають необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності автозаправочних станцій.

Довідково: за вчинене винним особам загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x