Арсенал зброї та наркотичні рослини вилучила поліція у жителя Христинівщини

Арсенал зброї та наркотичні рослини вилучила поліція у жителя Христинівщини

В чоловіка правоохоронці виявили зброю, набої та посів рослин коноплі. Вилучені речові докази направлено на проведення відповідних експертиз. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП у Черкаській області.

В ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» працівники Христинівського відділення поліції під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 50-річного жителя одного із сіл району виявили та вилучили арсенал зброї.

Серед виявленого: три пістолети, саморобний ствол до пістолета, револьвер,дві гладкоствольні мисливські рушниці, саморобний автомат калібру 5,45 мм, кулеметна стрічка з набоями 7,62, банка з порохом, димова шашка РДГ-2 та близько 40 патронів різного калібру.

Арсенал зброї та наркотичні рослини вилучила поліція у жителя Христинівщини

Окрім цього, поліцейські виявили посів рослин коноплі загальною кількістю близько 80 штук та 49 вже висушених наркотичних рослин, які зберігалися на горищі будинку. Від будь-яких пояснень чоловік відмовився.

Речові докази вилучені та направлені на експертизи. За даним фатом відкрито кримінальне провадження за ознаками частин 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x